четверг, 4 марта 2010 г.

Admirali merereis.

Merereisi alustame pitsi Admirali pipraviinaga ning kerge suupistega. Sõidu ajal on võimalus laevatekilt vaadata binokliga ümbritsevat sadama- ja mereelu ning kuulata lugusid Tallinna lahe ajaloo kohta. Reisi ajaks soovitame tellida kehakinnitust laeva restoranist.

Ringkäigul mööda laeva saab seista kaptenisillal rooliratta taga, ettetellimisel anda ehtsat auruvilet ning tulistada signaalkahurist, tutvuda töötava aurumasinaga, laevamudelite kollektsiooniga ja mereteemaliste fotodega. Ettetellimisel pakume elavat muusikat või meelelahutusprogrammi.

TINGIMUSED

Laeva tšarteri hinnapakkumist saate küsida admiral@estpak.ee või tel 6623777. Lisateenuste (toitlustamine, ekskursioonid, meelelahutusprogramm jms) osas tuleb kokku leppida vähemalt kolm tööpäeva enne väljasõitu. Tühistamisõigus on kaks nädalat enne väljumist. Hilisemal tühistamisel tasutakse 25% summast, st ettemaksu ei tagastata. Kuni 48 tundi enne reisi algust tühistamist ei arvestata.

Väljasõidu ärajäämise korral ilmastikutingimuste tõttu (Veeteede Ameti info põhjal), tagastame makstud summad. Merele väljumise ja tagasituleku kellaajad kooskõlastatakse Tallinna Sadama administratsiooniga. Gruppidele võimaldame soodustusi. Meil on olemas grupimenüüd. Laevale oma toitu ja alkoholi kaasa võtta ei ole lubatud. Laeva seismise ajal sadamas saab maksmiseks kasutada pangakaarte.

Комментариев нет:

Отправить комментарий


Постоянные читатели

Архив блога