четверг, 4 марта 2010 г.



Restoran Paat avati 2001 aasta volbriööks, otse merekaldal asuv kummuli pööratud paati meenutava hoone arhitektiks on INDREK SUIGUSAAR ja sisekujundajaks SIGNE STOKAS.

Viimsi on juba aegade algusest peale olnud Soome lahe äärne kaluriküla. Merd kündnud mehed on Viimsis läbi aastasadade kalalt tulles kaldale tõmmatud paadid tagurpidi pööranud ja sedaviisi neile puhkust andunud. See ürgne motiiv on leidnud kasutust ka antud hoone arhitektuurse vormi kujundusel. Seda enam, et naabruses asuv Viimsi Vabaõhumuuseum oma põliste eestlaste elamistingimusi kajastavate tarede-saunade ja nende juurde kuuluvate elementitega otsekui nõuab taolist übruskonnaga haakuvat hoonet enda kõrvale.

Rannapubi ja restoran Paat on avatud aastaringselt. Merevaadet on külalistel võimalik nautida I korruse hubases 80 kohalises pubis või II korruse 40-kohalises restoranis, millele lisanduvad suveperioodil restorani terrass, pubiterrass ning tõeliselt ainulaadne, veepiirini ulatuv Rannaterrass kokku 170 kohaga. Kogu maja menüüdes on suur rõhk pandud kalaroogadele, loomulikult ei puudu suveperioodil otse ahjust võetud suitsulest, mis on kohalike kalurite poolt merest püütud!

Meie noor rõõmsameelne meeskond korraldab aktiivselt temaatilisi üritusi, erilist tähelepanu pöörame oma väikestele külalistele, kelle on siin piisavalt jooksuruumi ning joonistamis- mängimisvõimalusi. Erinevaid grillimise ning piknikuüritusi korraldame suveperioodil ka kõrval asuvas Viimsi Vabaõhumuuseumi terriotooriumil.

Maitsvad toidud, hea teenindus, maaliline vaade Tallinna lahele, Tallinna linnale ja Viimsi Vabaõhumuuseumis olevatele esivanemate suitsutaredele teevad igast veedetud hetkest Rannapubi & restoranis Paat tõelise naudingu.

Комментариев нет:

Отправить комментарий


Постоянные читатели

Архив блога